2010. április 10., szombat

Minden kezdődik újra 2009.07.13.


Óriási nap volt a tegnapi! Kemény tíz óra játék után sikerült egy beülő mínuszban végezni, kellően jó játékkal. Ha jobban belegondolok, akkor sokkal rosszabbul is járhattam volna, szerencsém volt, hogy csak ennyi lett a vége.

A napra a legjellemzőbb dolog a sivatag volt és nem az időjárásra gondolok. Az osztók fantasztikusak: a treff bubi minden harmadik körben nálam volt, ami nem gáz ha megfelelő kíséret társul hozzá, akkor még játszható is de hol kicsi, hol közepes van mellette.. de tegnap a leggyakrabban a kettes érkezett hozzá.
Ami ennél is nagyobb probléma, hogy egy olyan játékba csöppentünk bele, amikor a mezitláb vagy lakkcipő szindróma játszott minden handben.
Az asztalunknál ült a 2009. februári koppenhágai EPT győztese Anton Wigg, aki 700k$-t kaszírozott akkor és online 25/50-en regulárkodik.. lol. Nem is vele volt a gond, mivel egy jó skandi játékos csak nem fog megzavarni, de az asztalnál ült az apja.. aki baromi jó arc volt és csinálta a fesztivált meg a hero callokat. Játszani nem igazán tudott az öreg, de imitálta. A 25 fontos emelés az standard volt nála és onnan pedig, a határ a csillagos ég volt. Ezért ha mondjuk átkonvertáljuk vakokra ezt a 25 fontos emelést sztenderd 3bb-s emelésre, akkor legjobb esetben is 48bb-vel tudok bebuyinelni az asztalra kezdetben. Kissé meredek. Persze, ha tudok postflop alkotni akkor bőségesen kifizet (amennyiben nem mákol le), de a tegnapi napra nem ez volt a jellemző.. semmi lap.. de tényleg. A terv az volt,hogy a kis stack miatt csak két utcára marad munícióm. A kérdés csak annyi,hogy floppon és turnön, vagy preflop és floppon tegyem e be..  Nem szoktam panaszkodni, de ami tegnap ment és ami előző nap hajnalban az utolsó órákban.. az katasztrófa. Dani elkapta párszor az ürgét.. kétszer floppolt ellene setet, amit annak rendje és módja szerint ki is fizetett a pajtás, szépen visszahozta az előző napi bukóját is. Közben szépen érkeztek az asztalhoz a regularok és 1000Ł-os stackekkel csüccsentek le, ami még megnehezítette a magyar grinder dolgát. Hogy miért nincs handhistory? Mert nem volt olyan parti amit sikerült volna megjátszani, a legjobb lapom egy JJ volt és az sem élt meg floppon => fold. :(

Összegezve, kezdődik miden előlről. Ami óriási hiba volt, hogy ennél az asztalnál maradtam mikor nem voltam hozzá elég deep, és flusztráltak a körönként repkedő százezer forintok. Bekell vallanom ehhez a játékhoz kevés vagyok egyenlőre. Nagy ívben elkerülöm a következő nap az ilyen szitukat, próbálok inkább pókerezni. Ez is az, de nem az én játékom.


Ha optimista akarok lenni akkor örülnöm kell a tegnapi eredménynek, mert csúnyán is járhattam volna ha esetleg kapok egy-egy badbeatet mondjuk lappal, de így is megettek azok a fránya bubik.. Ma több szerencsém lesz érzem, még ha nem is szerencsejáték! :) GL!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése