2010. április 6., kedd

Bemutatkozás, Corey


Hi There,

Nagy szeretettel köszöntök mindenkit újonnan induló blogom felületén. Hogy miért itt és miért most? Nagy unszolásra és nyomásra beadtam a derekamat az irányba, hogy megosszam pókerrel kapcsolatos gondolataimat a nagyérdeművel. :-) Sokan kérnek tőlem tanácsot szeretett játékunkkal kapcsolatban és ez motivált a publikálás mellett. Na meg némi exibícionista hajlam, hogy nem beszélek baromságokat.. o)

Ezentúl szeretném megosztani az írásaimat, lesznek az elején korábbi utazások rövidebb-hosszabb bejegyzései, amiket jól láthatóan dátummal elfogok választani. Ezeket már egy szűk baráti kör olvashatta és az általuk kifejtett nyomásra döntöttem a közzététel mellett. Hátha tehetek valami jót az új pókeres társadalommal vagy akár ha öt perc kikapcsolódást ebben a rohanó kegyetlen világban akkor már megérte. 

Természetesen főleg hand-elemzéseket fogtok olvasni, mit hogy láttam abban a helyzetben. Lesznek hibák, badbeatek.. lesznek nagy mákolások.. tökéletesen megjátszott blöffök egyszóval minden ami a póker sava-borsa. Szépen lassan befogom mutatni a közvetlen barátaimat akikkel minden nap együtt dolgozom. Fortuna legyen veletek, bízzatok magatokban!

Peace


1 megjegyzés: